Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We gaan even IN-N-OUT

| 1 reactie

Posted from Las Vegas, Nevada, United States.

Na ruim een maand hier in Pahrump (een uurtje vanaf Las Vegas) te hebben gestaan vinden we het toch wel weer even leuk om even de Strip in en out te gaan. We zetten de auto in the Palazzo, één gebouw met the Venetian. Dit is al zo mega groot dat je benieuwd bent of je ooit die auto terug vindt.

Het is echt heel mooi aangelegd. Het St. Marco Plein in the Venetian heeft een bijzonder sfeertje , wellicht door het koepeldak met wolken.

Het in 11.30 uur en het is hier al weer druk. We lopen een eind over de Strip. Langs de voor veiligheid geplaatste palen. Even langs Harrah’s waar we de eerste keer samen hebben gelogeerd.

  

Het is toch een bijzonder geheel. Zeker als je bedenkt dat dit 24/7 draait. Wat een bedrijfsvoering. En de gebouwen zijn gewoon echt mooi.

We lopen door naar de fonteinen van het Bellagio. Maar helaas, die gaan pas vanaf drie uur spuiten. Dus terug.

OK, gaan we hier ook een IN-N-OUT je halen? Er staat een grote pijl, maar als we die kant op lopen zien we in de verre verste nog geen IN-N-OUT. Dus niet hier.

Dan maar terug. We vinden de auto met gemak. Als we Vegas uit rijden gaan we even bij International Food nog een voorraadje dropjes halen. En bij IKEA  graved laks en haring.

Dan op weg naar huis naar ons inmiddels bekende lunch adres IN-N-OUT aan de I -160.

Als we hier van de campground af ons rondje van drie kwartier lopen, zien we deze saquaro. Het is een plant die voor ons in Arizona hoort, maar als hij dan hier zo zijn best doet……prachtig, die bloemen.

En deze cactus mag er ook wel zijn.

Eén reactie

  1. Leuk weer even dat strip gebeuren. Staan die palen er ivm de aanslag een paar maanden geleden? Wat zijn die cactussen toch mooi, lelijk en mooi tegelijk. Goede reis vandaag, save travels. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.