Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

“Nieuwjaar”, “Nieuwe dag”, “Nieuw stukje Death Valley”

| 2 reacties

Posted from Stovepipe Wells, California, United States.

Terwijl 90 % van de USA vriespunt of lager heeft, zitten wij op 31 december om 15.00 uur (= 24 uur Nederlandse tijd) buiten in de zon met een fles champagne en een heerlijk bordje gravad laks en beginnen dus ook aan het Nieuwe Jaar!

s Avonds gewoon heerlijk Panda Express eten en een beetje tv kijken. Altijd de uitzending vanaf Time Square, New York. Maar hier op de lokale zender is ook een uitzending van Las Vegas. Het vuurwerk daar, van alle gebouwen af gelijktijdig hetzelfde vuurwerk, is wel heel spectaculair.

Op de eerste dag van dit nieuwe jaar gaan we naar (een voor ons nieuw stukje) Death Valley. Heerlijk, één en al rust, stilte en ruimte. We gaan via Furnace Ceek en Stove Pipe Wells Village naar de Emigrant Canyon Road. Vanuit huis is dat al twee uur rijden. Die Canyon Road is een mooie weg, maar niet zo spectaculair als we zouden willen.

Als we over de Emigrant Pass (5318 ft) heen zijn, besluiten we om terug te gaan.

Ons plekje om te lunchen is dit keer bij de Mesquitte Flat Sand Dunes. Zoals je ziet hebben ze daar al moderne regels, geen drones!

Terug nog even via de visitors info waar we de cadeautjes voor Ella en Maya scoren. En dan gewoon dezelfde weg terug naar Pahrump.

De eerste dag van het jaar is een heerlijke dag! Met vanavond een “supermoon”!

En dan te bedenken dat we dit jaar nóg 364 dagen hebben om te genieten!

2 reacties

  1. Misschien niet spectaculair maar toch weer mooie plaatjes. Je ziet duidelijk dat het de dode vallei is. Weer een nieuw jaar met vast heel veel mooie momenten. Liefs

  2. Geen beter leven dan een goed leven dus deze mooie dag gewoon blijven herhalen!
    Proost.
    Liefs,

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.