Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Lekker buiten spelen op derde Kerstdag

| 1 reactie

Posted from Address not found.

Omdat we een starttijd hebben geboekt op woensdag op Mountain Falls Golf Course , halen we dinsdag alvast even de spullen uit het vooronder. We hebben hier in deze afgelopen maanden nog geen bal geslagen. Dus rijden we naar de golfbaan om te vragen of we even de drivingrange op mogen. Ja, natuurlijk. We krijgen twee manden met ballen en een cart mee. Behalve de drivingrange zijn hier twee bunker en chip oefengreens en twee oefengreens om te putten. Leuk, dat je zomaar, zonder dat je die dag gaat spelen, zonder te betalen gewoon kan gaan oefenen. Dat lukt je in Nederland niet.

Op woensdag gaan we ook eerst even de drivingrange op. Ongekend voor ons! En dan nog een poosje chippen en putten. Mooi zo’n mega hark om alle chipballen die daar voor je klaar liggen even naast de green te leggen.

Prachtig weer. We starten om 12.00 uur. Ze hebben niemand aan onze flight toegevoegd dus we mogen lekker samen de baan in. We hebben deze baan in 2008 gespeeld. Allebei wisten we daar niets meer van. We kwamen erachter omdat de baan al in het banenbestand op de pc van Wim staat.

De caddymaster komt op een goed moment naar ons toelopen want die naam van ons door de luidspreker komt niet over. We mogen naar de starter op hole 1.

Fijn spelen, een uitdagende baan. Al het oefenen heeft zeker geholpen. Mijn lijf doet gewoon mee, dus dan wordt je blij van elke goede bal die je slaat! Maar…..het is echt een baan tussen de huizen met grote waterpartijen. Leuk , met honderden eenden enz. erin. Maar daardoor is de baan wel bevuild. Jammer.

De eerste negen holes zijn min of meer nog in de woestijn. Het huizencomplex dat rondom komt is in aanbouw. Het tweede gedeelte is omringt door huizen. Die huizen kosten maar 2 ton, maar ze staan boven op elkaar. Aan drie kanten omsloten door een muur en de kant aan de baan is voorzien van een behoorlijk hek. Je begrijpt echt niet dat mensen hiervoor kiezen.

Niemand heeft hier haast. Je sluit gewoon aan in de baan. En je wacht gewoon als het opstroopt. Niets aan te doen. Maar we kunnen de laatste hole nog spelen voordat het donker wordt om half vijf.

Een heerlijke derde Kerstdag, lekker buiten spelen in de zon!

 

Eén reactie

  1. Lekker weer een baantje ‘gelopen’ dat moet een goed gevoel geven. Ja dat wachten is hier total geen problem, in het begin hadden wij er moeite mee omdat je aan het ;lagen’ in Nederland bent gewend. Nu is het gewoon relaxed maar soms maakt men misbruik van die maak je niet druk mentaliteit. Gewoon genieten en op 3e kerstdag in het zonnetje wat wil je nog meer. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.