Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Onder de rook van Las Vegas

| 1 reactie

Posted from Las Vegas, Nevada, United States.

ligt Red Rock Canyon National Conservation Area.

We zijn er al eerder geweest, maar het lokt toch weer vanwege de kleuren. Het is er nu behoorlijk druk, veel vakantiegangers, veel kinderen, maar het gaat nog net.

Je zoekt dan ook altijd weer andere plekjes uit om even een eindje te lopen. Dus nu zijn we naar de Lost Creek gelopen. Een stenig paadje naar een piepklein kreekje. Maar het is al wat later in de middag en dus is het daar, in de schaduw, behoorlijk koud. Uit de zon hebben we op het moment 10 graden.

Dan ben je zo dichtbij Las Vegas dat je het niet kunt laten om even haring en gravad laks te halen bij Ikea. Mmmmmm.

En weer lekker terug naar huis.

Eén reactie

  1. Hoed staat je goed Wim. Red Rock Canyon, de plaatjes van eerder kan ik me nog vaag herinneren. De namen werken af en toe verwarrend want er is ook een canyon met die naam in Waterton National Park. Zo ook Vancouver in BC en in Oregon. Hadden ze dat niet beter af kunnen stemmen of konden ze niets meer verzinnen. Gewoon blijven genieten en op naar Christmas. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.