Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

“Dates” in een hot spring?

| 2 reacties

Posted from Tecopa, California, United States.

Nou echt niet! Vrouwen naar links en mannen naar rechts! Dit is Amerika!

Van de week een geslaagd rondje Las Vegas gedaan waarin we eindelijk dekbedhoezen hebben gescoord en bijna traditie getrouw een aantal schoenen bij Skechers. Natuurlijk op de terugweg een IN-N-OUT’ je gepikt!

Vandaag gaan we naar de China Ranch Date Farm. Alleen de rit er naar toe is al de moeite waard. Fantastisch, gewone weg totdat het gravel wordt en dan rijdt je een weggetje dwars door de stenen en ineens is er die oase met palmbomen.

We kopen natuurlijk die heerlijke Medjools. En we lopen een kleine trail naar de Amargosa River, die nu niets voorstelt.

Dan terug naar de Tecopa Hotsprings. Tja, het ziet er allemaal een beetje rommelig en armoedig uit. We gaan toch kijken of we daar een half uurtje in de hot spring willen hangen. We mogen eerst even binnen kijken voordat we besluiten. Maar Wim moet naar rechts en ik naar links. Een beetje armoedige hokjes met twee baden, een warmere en een koudere.

Niet de hot spring die we zoeken. Helemaal niet samen relaxen dus geen “dates” in de hot spring!

Als we de weg terug rijden zien we twee geparkeerde auto’s. Dus even kijken. En ja, daar loopt een paadje in het Grimshaw Lake Natural Area naar natuurlijke hot springs.

Wel met de waarschuwing dat je gebeten kunt worden door “mud mites”, een trombiculidae. Als we bij de afbeeldingen op het internet kijken, wil je er niet meer in! (Ik heb hen gevraagd of ik een foto mag maken.)

Pure modder!

Maar wat is het hier prachtig qua kleuren. Super genieten. Nog iets verderop gaan we een gravelroadje op om in dit schitterende gebied te lunchen. Wim richt ons eigen restaurantje in.

 

Dat dit allemaal kan, maakt ons voor de rest van ons leven blij!

De rit terug naar huis door de Chicago Valley is gewoon ook weer mooi. Andere kant op, ander moment van de dag, ander licht. En die stenen……..hier een hele strook pikzwart steen met een glinstering erin.

En dan ligt de weg voor je open, geen twijfel waar je naar toe moet rijden.

2 reacties

  1. Mooie schoenen gescoord, zijn erg voordelig zeker in de USA? Was weer een bijzondere ervaring van de immense uitgestrekheid van de omgeving naar 2 hokjes die de naam van een horspring eigenlijk niet mogen hebben. En dan mannen en vrouwen apart terwijl er zo te zien niemand in zat. Die natuurlijke bron maar vermeden, lijkt me niets die beestjes. Toch weer een dag met veel variatie en een lunch om een mooi plekje. Genieten!!!!!! Liefs

  2. ohhhhh wat heerlijk genieten, allemaal bekende plaatjes. Alvast voor jullie een hele fijne Kerst in de zon. Knuffels

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.