Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Grappig….

| Geen reacties

Posted from Pahrump, Nevada, United States.

We horen telkens motoren racen en gaan eens even kijken. Er ligt hier dus aan het eind van het dorp een racebaan. Springmountain, een “private” circuit waar ze o.a. met Corvets racen. Het klinkt, wellicht door de bergen, heel spannend. Gelukkig racen ze alleen in het weekend en ook niet de hele dag.

Als we gaan kijken zijn er zo’n 13 auto’s aan het racen. Wij zijn het enige publiek. We mogen er niet in want we zijn geen lid. Maar we mogen wel op een balkon gaan staan kijken. Big Boys Toys!

En voor iedereen die van dit soort auto’s houdt, hier een paar foto’s.


Ook grappig….we gaan zondag ontbijten op de Mountain Falls Golfclub. Het zit helemaal vol. Ook niet golfers genieten van het restaurant hier. Een heerlijk volledig ontbijt met heerlijke hashbrown. We zijn klaar, we rekenen af en dan ineens zien we Rebecca en Rich in de deuropening. Die komen ontbijten. Ze schuiven bij ons aan en we kletsen tijdens hun ontbijt. Met de afspraak elkaar zeker in januari in California weer te treffen.

Hoe klein is de wereld?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.