Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Even rust betekent niet “helemaal niets doen”

| 2 reacties

Posted from Pahrump, Nevada, United States.

Vorig jaar hadden we Sisi ontmoet in Desert Hot Springs. Haar partner heeft de kwekerij “Cactus Joe’s” in Las Vegas.

Het ligt tegen deze prachtige bergketen aan. Dus daar zijn we even gaan kijken, want we willen graag wat zaden meenemen voor Judith en voor Ben. Die planten, schitterend! Die prijzen minstens zo schitterend!

Lieve schoondochters, die Joshua Trees die bij jullie groeien uit de zaden die wij de vorige reis meebrachten, zijn goud waard ……..over een poosje!

Prachtig ook de Saguaro en hun skeletten.

Maar de kwekerij heeft niet veel aan zaden. We krijgen een zakje mee met Red Barrel zaad. Maar, kom nog een keer terug, dan zullen we nu even alles bewaren voor jullie. Gaan we zeker doen. Cactus Joe’s we komen nog langs. We zijn benieuwd.

Intussen hebben we Hilde en Frank op de nasi gehad. Zij slaan hun spullen hier in Pahrump op en vliegen zaterdag terug naar Nederland. Het is wel apart om elkaar hier te treffen en allerlei ervaringen uit te wisselen. En om met elkaar aan een Indische maaltijd te zitten in een land waar de ingrediënten daarvoor nauwelijks of niet te koop zijn.

Ook zo leuk. We hebben eerst nauwelijks contact met onze overburen. Dat geeft niets, dat is ook prima. Je kunt en wilt niet met iedereen constant communiceren. Maar op een goed moment raken we aan de praat en eigenlijk klikt het heel snel. Rebecca en Rich uit Cheyenne, Wyoming. En dan heb je ineens tijd te kort om elkaar beter te leren kennen, want zij gaan ergens hier in Pahrump bij een garage staan voor een reparatie. Maar ze geven aan dat ze in ieder geval nog contact willen. En ja hoor, we zijn dus vandaag gaan lunchen op de Mountain Falls Golfclub. We kunnen heerlijk buiten op het terras zitten. Het is heel gezellig. Openhartige, bijzondere en ontzettend aardige mensen. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Wellicht treffen we elkaar nog een keertje in California. En als we weer een keer naar het noorden gaan , gaan we zeker via Cheyenne, Wyoming.

Er zitten zoveel vogels in die vijver, waterkippen, eenden, futen. The Northern Shoveler zwemt ertussen, de American Wigeon,

en de Ring-Necked Duck met die prachtige snavels en nog een paar onduidelijke.

Volgende week gaan we een keer lekker spelen op die golfbaan.

2 reacties

  1. Ja, nog even geduld met de Joshua Trees.. jaartje of 15?
    😉

  2. Puk en Wim , het kan toch niet anders dat jullie steeds aardige, lieve mensen ontmoeten!!! Leuk en gezellig hoor! Wat een mooie foto´s!! Die kleuren zijn prachtig!
    Lieve groet!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.