Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

December in Pahrump

| 4 reacties

Posted from Pahrump, Nevada, United States.

Als we bij Alamo wegrijden komen we nog een keer langs het Pahranagat Lake en in een flits zie ik daar nu een troepje zwanen! Overigens hadden we ook een roadrunner gezien, maar die was te snel voor mij. Marieke en Frank hebben ook gezocht naar het laatste vogeltje Marieke denkt een Warbler (Rietzanger) en Frank denkt aan een Chipping Sparrow. 

Het is zo lastig, die kleine vogeltjes waarvan er dan ook nog zoveel variaties zijn.

We gaan over de I 15 door Las Vegas. Wie is ook al weer de president van de USA?

Als we daar voorbij zijn keert de rust weer enigszins terug en gaan we naar Pahrump. Daar hebben we voor de hele maand een plek op het Wine Ridge RV Resort. De Winery ligt eraan vast. We gaan even een maandje iets meer rust inbouwen en iets minder toerist zijn, denken we. Al hoewel we dichtbij Death Valley staan, dus daar gaan we zeker weer even in.

Gelijk op de eerste dag gaan we al naar de Winery. Even wijn proeven en mee met een rondleiding van de vreselijk enthousiaste eigenaresse Gretchen. Heerlijke wijnen, de lekkerste van Nevada druiven.

Natuurlijk heeft deze campground ook een mooi zwembad. Het kleinere is een heerlijke warme hottub. Jammer dat het geen springwater is en dus gewoon zwembad chloor water. Het water in het grote bad is nu echt te koud.

We hebben tot nu toe rond de twintig graden en dat is heerlijk. Maar vandaag heeft het even gestormd, het lijkt wel een zandstorm, maar later zien we toch ook dat er sneeuw ligt op de toppen achter de campground. Even storm duurt een uurtje en dan weer een prachtige blauwe lucht!

4 reacties

  1. Heerlijk, zien jullie snel….

  2. En vergeet niet dag je hier lekker golf kan spelen op Mountain Falls😎

  3. Lekker een maandje rustiger aandoen, alhoewel we weten dat als je ergens bent ook gaat kijken wat er nog mer in de omgeving te doen en zien is. Lijkt me een mooie rustige camping en die lekkere wijn dichtbij is ook niet verkeerd. Whisky maken ze waarschijnlijk niet, jammer Wim. Liefs

  4. Frank zijn Chipping Sparrow komt in Noord Amerika voor, mijn rietzanger zou dan een Sedge Warbler moeten zijn, maar die komt helemaal niet daar voor 😉

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.