Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Even naar het westen opschuiven.

| 2 reacties

Posted from Hurricane, Utah, United States.

We gaan even drie dagen opschuiven zodat we Carol en Ken (uit Wyoming) kunnen treffen die nu nog in Mesquite, Nevada zijn.

Van Monument Valley trekken we naar Page. We waren eigenlijk vergeten dat ook dit weer zo’n mooie route is. Als we het motor home neerzetten blijkt dat 1 jack (poot) niet goed functioneert. Dus we staan een beetje scheef. Dit is niet de plek om een service man te laten komen. We bekijken dat rustig als we iets langer op 1 plek staan in Hurricane.

In Page fourageren bij de Walmart, dan over de Glen Canyon Dam (Colorado River), fantastisch en natuurlijk rijden we ook even door het state park langs Lake Powell.

Die kleuren, wouw!

Zaterdag verhuizen we naar Kanab, waar het even lastig lijkt een plek op een campground te krijgen. Dus gaan we op Crazy Horse Campground staan. Jaren geleden hebben we daar ook 1 nacht gestaan. Nooit gedacht dat we daar nog eens terug zouden komen, maar ja….

Zondag schuiven we door naar het westen, naar Hurricane. Weet je nog Elies, die campground waar we via die dirt road naar toe gingen. Daar in dat groene stukje.

Vandaag even naar St George gegaan voor onderdelen voor het motor home en……natuurlijk troffen we een Panda Express!

En een onvoorstelbaar grote Tempel van de Mormonen. Vergeet niet dat je in Utah bent!

We gaan een maand in deze omgeving blijven. Eerst een week hier in Hurricane, dan een week in Mesquite en dan terug naar Hurricane voor twee weken. Waarom? Om even wat rust in te bouwen. En omdat het hier een heerlijk klimaat is, niet te warm 30 graden. Dat kacheltje hadden we in Kanab ‘s nachts nog nodig. Nu we in hoogte zijn gedaald, is dat niet meer nodig. En je bent hier o.a. vlakbij Zion, leuk om nog een keer naar toe te gaan.

Een beetje pas op de plaats betekent niet dat we niets doen. Wim: Zullen we morgen naar Zion? Ja, dus!

2 reacties

  1. Het is zo leuk om in de foto’s de kleuren te zien veranderen. Eerst dat rode en nu een beetje roze van Bryce en grijs van Zion, altijd de moeite waard om daar weer eens rond te lopen. De nachten zullen nu ook wel niet zo koud meer zijn he. Lekker een maandje genieten van de zon en rust. We volgen jullie weer bij de volgende verhalen. Liefs

  2. Die dirtroad was omdat we een afslag te vroeg hadden genomen, meen ik me te herinneren. Gelukkig zat Wim achter ´t stuur, dus alles is “reg” gekomen. ´t Was verder wel een leuke plek. Met iets van een watertje ofzo??

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.