Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Nog een keer Monument Valley

| 2 reacties

Posted from Oljato-Monument Valley, Arizona, United States.

We gaan maar een uurtje verderop, want we vinden het allebei zo leuk om nog een keer (was eerder in 2010) op de Gouldings camppark tegenover de ingang van Monument Valley te staan te midden van de rode rotsen.

Het is ook een prachtige route. Je gaat weer de San Juan River over en vervolgens krijg je de meest mooie beelden voor je neus. OK, het is wat bewolkt, maar ja…..af en toe zon!

Maar we hebben een schitterend plekje met een prachtige voor en achtertuin.

We waren het eigenlijk niet van plan maar we gaan toch nog even Monument Valley in. Gewoon met de Jeep. En weer dubbel klikken op die panorama foto. Het gaat steeds beter.

 

Fantastisch wat een mooi gebied. Maar we waren vergeten dat de dirt road zo slecht was. Toch zijn we daar nog twee uur  zoet en de lucht wordt steeds blauwer!

Marieke en Arnold, hebben jullie in één van deze cabins gelogeerd? Schitterend met dat uitzicht.

Terug naar ons mooie plekje. Dan horen we een roofvogel.

Ja, echt ,buiten op een paaltje bij een camper zit een Northern Grashawk. De eigenaar vertelt dat het dier 6 maanden is en dat hij hem al gebruikt als hij gaat jagen. This is America!

2 reacties

  1. Ha, yes! Wij hebben in 1 van die cabins gelogeerd. Op de eerste rij en dan de tweede van links. Brilliant uitzicht vanuit je bed op the Mittens. Als je geen motorhome bij je hebt is zo’n cabin zeer aan te bevelen.

  2. Je raakt niet uitgekeken tussen al die rode formaties. Wat de natuur toch allemaal voor ons in petto heeft. Zag ik een nieuw cocopelli beeldje bij het voorraam?
    Volgens mij zit de vogel vast aan een touwtje, dat is jammer. Laat ze toch vliegen in vrijheid. Wel een heel mooie vogel. Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.