Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Route 66 in Williams

| 2 reacties

Onze website werd geblokkeerd op de wifi in Williams, dus konden we even niets plaatsen. Nu in Sun Valley weer wel! Daarom 3 achter elkaar.

We rijden even de heuvels met bossen in ten zuiden van Williams en zijn verbaasd, dat er hier ondanks dat het te zien is dat er niet lang geleden een behoorlijke brand is geweest, toch hier zoveel huizen staan in deze bossen.

En gelukkig, we zien een prachtig hert. Zo alert.

De Santa Fe Dam zorgt voor het broodnodige water.

Williams leeft van de toeristen die komen voor de Grand Canyon en het Route 66 gevoel.

Winkels vol souvenirs, waar wij een Route 66 breitasje scoren voor Puk.

En die klok hier is het enige dat ik me nog kan herinneren van de vorige keer hier. We weten allebei niets meer van dit dorp en kunnen het nu niet nalezen op de website omdat die hier wordt geblokkeerd. Raadsel.

Eindelijk die “dragon fruit”geprobeerd. Zo ziet het eruit, een vreselijke kleur en het smaakt naar een hele zoete kiwi, wel lekker.

 

2 reacties

  1. Mooie foto’s en voor ons ook weer heel herkenbaar. Al kom je er voor de derde keer, toch blijft het spectaculair. Jammer dat het er altijd weer zo druk is; iets om steeds weer rekening mee te houden.
    Liefs, Frank en Renée

  2. Ben weer even aan het bijlezen nu onze visite weg is. Weer mooie avonturen. Gek toch dat het ene je heel helder voor de geest staat en dat je het andere niet meer zo goed weet. Zal wat minder indruk hebben gemaakt denk ik.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.