Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Onderweg naar………..

| Geen reacties

Posted from Williams, Arizona, United States.

Voorzichtig, hier lopen de burro’s op de weg!

Van Earp rijden we langs de Colorado River naar het noorden, naar Kingman, Arizona. Jaren geleden zijn we hier geweest en hebben het stuk van Route 66 gereden naar Seligman. Toen, en ook met Elisabeth zijn we in het Route 66 museum geweest in Kingman. Deze keer lekker getutteld, route en campgrounds bekeken voor de komende dagen. En een paar uur bezig geweest om een nieuw “unbilical cord” (= navelstreng) aan te schaffen. De elektriciteiskabel tussen het motor home en de Jeep. Maar het is gelukt, morgen voordat we vertrekken kunnen we hem ophalen bij North West RV!

We rijden door het prairieland naar Williams waar we een plek hebben geboekt voor twee nachten op het Grand Canyon Railway RV Park.

  

Morgen de Grand Canyon in.

Vandaag wordt afgesloten met een prachtige lucht.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.