Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Yes, we are on the road again

| 2 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Het extreme weer hier in Texas en Florida veroorzaakt onvoorstelbaar veel schade. Maar het is ook zo Amerikaans, zoals hier op alle fronten vrijwilligers zich inzetten en hulpacties op gang komen. Er gaan overal vandaan trucks met spullen naar de rampgebieden. Een benefiet concert van de week met Steve Wonder en vele andere “celebraties” levert 50 miljard op.

Gelukkig hebben we de enorme wind (die we niet hebben zien aankomen) in de rug en gaan we ook niet erg ver. Bij Desert Hot Springs gaan we de weg af en krijgen de wind in de flank. Het is een spannend stukje om het motor home goed op de weg te houden.

 

We komen goed aan op Catalina Spa RV Park en staan nu op een schitterend plekje. Wim zorgt weer voor elektriciteit, water en de riolering.

Nu is het even wachten op de man die de olie van het motor home komt verversen en de bandenspanning komt checken hier op de campground.

En dan gaan we natuurlijk eerst naar Vons voor bruin brood. Dan voor de nodige onderdeeltjes (de sluitingen van de laden breken regelmatig af) naar Blair en natuurlijk naar onze medjool farm om heerlijke, net geoogste dadels te halen. We krijgen een “dragonfruit” (cactusvrucht) mee om te proberen.

Het is ook hier nog heel rustig, het seizoen is nog niet echt begonnen. Inmiddels is de temperatuur iets gezakt en hebben we 27 graden, heerlijk. We hebben een prive zwembad, waarin we eind van de middag een uur sudderen met z’n tweetjes!

2 reacties

  1. Bekende plek…. is het park vernieuwd?

  2. Lekker weer op weg dat is toch het leukste. Prima idee die wasservice, zouden ze die in Penticton ook hebben of zou Jan dat niet toestaan. Toch een nieuwe camera gekocht? Dat is altijd de eerste weken effe wennen maar de plaatjes zien er goed uit hoor. Geniet lekker, wij zijn met een week weer thuis en dan kletsen we bij. Liefs van ons

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.