Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Super, super, super!!!

| Geen reacties

Posted from Hemet, California, United States.

Ook het motor home is behoorlijk vuil van een half jaar hier buiten staan. Tot nu toe hebben we altijd zelf in een paar dagen de hele buitenkant onder handen genomen. Dat is een behoorlijke klus en kost veel van de spieren in je armen. We zien het eigenlijk niet helemaal zitten want het is ook nog eens 36 graden hier. Dus bellen we Brad van Monster Detail. Geweldig! Hij komt met zijn moeder en samen poetsen ze in twee uur tijd het motor home schoner dan dat het ons ooit is gelukt. Onvoorstelbaar, het ziet er allemaal weer als nieuw uit. Wij hebben nu dus besloten dat we die klus niet meer zelf gaan doen.

En wij zitten gewoon heerlijk in de schaduw. Ondertussen een beetje experimenteren met het nieuwe fototoestel.Panorama en close up, even oefenen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.