Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Tijd vliegt……….en wij ook!

| 2 reacties

Posted from The Hague, South Holland, Netherlands.

Vreselijk leuk! De dag voordat we in stalling gaan komen Helen en Leonard nog even uit Desert Hot Springs rijden om ons “dag” te zeggen. En, de mutsen die we van Eugene hebben gekregen, vallen bij hen goed in de smaak.

102_0088 102_0090 102_0091

Dinsdagochtend zetten we het motor home op z’n plek en gaan een huurauto halen. Daarna de Jeep neerzetten, accu eraf en klaar zijn we. We hebben een hotel, prima, maar wel tussen twee landingsbanen van het vliegveld. Ik draai me om en slaap, maar Wim heeft tot ½ 2 vliegtuigen gehoord.

102_0092 102_0094

We hebben een goede vlucht zonder al te veel gedoe. Arnold haalt ons op. Super!

De traditie van “gelijk dezelfde avond Indisch eten met z’n allen” kan dit keer even niet doorgaan. Marieke heeft nog wat griep en Judith en Maarten hebben een Engelse gast te logeren (van het werk), dus hebben we afgesproken zaterdag met z’n allen te lunchen.

En dat is weer helemaal heerlijk. Iedereen blij, iedereen enthousiast.

102_0105 102_0110 102_0101 102_0099 102_0098 102_0097

Judith in de nopjes met haar omslagdoek!

En dan vliegen we er over twee weken nog heerlijk even uit met Renée en Frank naar Curacao! Gewoon nog een cadeautje!

2 reacties

  1. Leuk om de kinderen en kleinkinderen weer te zien en bij te kletsen. Alhoewel onze ervaring is dat je elkaar niet echt veel te vertellen hebt, alleen dat je het heerlijk hebt gehad. Dat hebben we met jullie mee kunnen lezen. Op naar het volgende reisje. Liefs

  2. Welkom thuis in het koude maar zonnige Nederland, snel afspreken!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.