Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Nasi Goreng “speciaal”

| 1 reactie

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

Colleen, Blaine, Lupe en Roy komen nasi goreng eten. Nu is het hier heerlijk weer overdag, maar het is vroeg donker (5 uur) en dan, als de zon weg is achter de bergen ook gelijk een stuk kouder. Dus buiten zitten met z’n allen zit er niet in. Gelukkig hebben we ruimte binnen. Lupe en Roy brengen heel lief een bos bloemen mee. Heel bijzonder, bloemen in je motor home! Hebben we een vaas? Nee, dus in de mixerpot.

img_1639 img_1640 102_0041

Nasi, saté, satésaus en gebakken eieren voor zes personen op die twee pitten met de mensen om je heen is best een klusje, maar het is gelukt. Ik heb de nasi al helemaal klaar, bloedheet in bed gezet. Dus zijn onze gasten verbaasd als het eten uit bed komt!

102_0039 img_1638

Natuurlijk maak je dan teveel eten, maar de volgende dag hebben we hen de “leftovers”gebracht, waar ze helemaal “happy” van worden.

Het is heel gezellig, we eten ook op schoot. Het is grappig. Doordat je vier mensen over de vloer hebt, ben je soms even geneigd af te haken in het gesprek. Je moet dan echt even heel bewust weer aanhaken.

102_0042

Dat gebeurt niet als je maar met 1 koppel bent, zoals oudejaarsavond. We zijn uitgenodigd bij Colleen en Blaine om garnalen te komen eten. Heerlijk en heel gezellig. Om acht uur gaan we in de stromende regen naar huis. Opblijven tot twaalf uur? Nou nee, per slot is het in ons eigen land allang nieuwjaar! Wim heeft om twaalf uur nog wel wat vuurwerk gehoord en wat pistoolschoten. Dat is hier gebruikelijk, in de lucht schieten. Ze noemen dat hier “celebrational shooting”. Maar ik lag al heerlijk te ronken. Niets van gemerkt.

En nog even op de valreep: De trui voor Atie is ook klaar!

102_0029

En zo schuiven wij heerlijk het nieuwe jaar in.

Wij wensen iedereen een heerlijk ontspannen, en toch uitdagend 2017!

 

Eén reactie

  1. Gezellig en een mooie trui. Heb je nu nog voorraad wol of moet je dat eerst in Nederland ophalen? Liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.