Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Waar staan de meeste Joshua Trees?

| 2 reacties

Posted from Yucca Valley, California, United States.

We gaan naar de west ingang van Joshua Tree National Park omdat we een “hike” willen doen tussen de bomen. De ranger vertelt ons dat we dan het beste even terug kunnen gaan en naar de Black Rock Campground moeten rijden om daar een trail”” te lopen. In feite is dat nog een ingang van het park. Als je nu gaat is het daar ook nog niet zo druk. Het lijkt ons een goed plan, mede omdat het bij die west ingang belachelijk druk is, teveel mensen hebben vrij en willen het park in. Inderdaad, nog parkeerplekken genoeg. De ranger daar wijst ons op de Hi-View Nature trail, waar we komen door eerst een stuk van de West Side Loop te lopen.

102_0019 102_0001

102_0002 102_0016

Heel mooi, je begint tussen de bomen. Fantastisch, zoveel en zo verschillend. Die naalden zijn heel hard met hele scherpe punten.

Doen we het een volgende keer te paard?

102_0004 102_0003

Na een half uurtje raken we steeds meer uit de bomen en gaan klimmen. Ja, Hi-View! Daar hebben we geen zin in, we willen vandaag die bomen volop ervaren. Dus lopen we hetzelfde pad terug, genieten van de bomen daar en vinden het zo genoeg.

102_0011 102_0020

Terug naar huis ( 22 graden en zon!) dus heerlijk nog een uurtje in de “pool” hangen.

2 reacties

  1. Weer mooie plaatjes van deze bijzondere bomen. Heerlijk weer bij jullie, helemaal goed. Liefs

  2. Heerlijk genieten, wij genieten met jullie mee😀 wij gaan aan oudejaarsavond beginnen. Voor jullie ook een goed 2017 👍👍👍

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.