Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Terug naar de Springs!

| 2 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

We zijn van de Colorado River via de 62 naar Desert Hot Springs gereden. Fantastisch, 160 km door niemandsland. Helemaal niets, alleen woestijn met prachtige kleuren.

Nu neergestreken in Catalina Spa in Desert Hot Springs. Gelijk de volgende dag komt Mario de motor van deurtrap vernieuwen. Dus het krukje is daar niet meer voor nodig. Ook lost hij een kleine lekkage bij het voetpompje van het toilet op. En dan, als hij de deur uit stapt ziet hij dat de schroeven van de twee bovenste scharnieren van onze buitendeur zijn afgebroken. OK, gaten uitboren en nieuwe schroeven erin. We gebruiken het motor home veel, al het gehobbel over soms slechte wegen, dan is het niet zo gek dat er dingen kapot gaan. Accepteren, repareren, betalen en vergeten.

Nu kampen we al een paar dagen met iets slechter weer. Een nacht en een ochtend regen. Heel bijzonder voor deze streek. Wij zitten in Desert Hot Springs wat hoger, maar in Palm Springs zijn er wegen onder water gelopen. Vandaag nog staat ons nog een storm te wachten maar we hebben al wel weer zon en blauwe luchten.

Over de Kerst maken we ons hier natuurlijk al helemaal niet druk. Geen versier en eet toestanden. Van de week toen ik eindelijk bedacht dat ik even “de keuken in zou gaan” om iets uit de magnetron op het bord te krijgen zei Wim bloedserieus: “Moet je geen schort voor?” Gelukkig vinden het allebei prima, zo simpel.

In plaats van kerstbomen genieten wij van deze schitterende California fan palmen  in Cochella Preserve, hier bijna om de hoek. Het is zo schitterend zoveel kracht er pracht als er van deze bomen af straalt.

102_0131 102_0132

2 reacties

  1. Ja al dat soort kleine reparaties kunnen maar beter gedaan zijn. Nu nog de brakebuddie en dan is alles weer piekfijn in orde. Heerlijk he zo’n rustige kerst, voor ons geldt hetzelfde. Jullie wat regen hier af en toe sneeuw en rond het vriespunt. Op de een of andere manier toch wel leuk een witte kerst. Liefs

  2. Lieve Puk en Wim,
    Ballen zouden ook niet staan in die bijzondere palmbomen en voor het weer hoef je ook niet hier te zijn.
    Geniet dus maar lekker verder van de rust samen, maar een keertje skypen ? Wij treffen jullie niet online.
    Kletsen wel weer bij tzt. Liefs van ons en een vredige kerst.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.