Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Sommige dingen moet je niet een tweede keer doen!

| Geen reacties

Posted from Parker, Arizona, United States.

Vannacht was het maar 3 graden, vanmorgen als we opstaan 8 en nu 15 graden. In de zon heerlijk, maar aan de frisse kant voor hier. Toch besluiten we naar de Desert Bar Nellie E. Saloon in de Buckskin Mountains te gaan waar we ooit eerder waren. 8 km dirt road en behoorlijk slecht, maar nu weten we tenminste dat er echt iets te doen is daar in die middle of nowhere. De vorige keer hadden we nog onze twijfels. Het is nog niet druk, maar we zijn ook vroeg. Het is apart. Maar OK, de vorige keer heerlijke Country muziek. Nu een lawaai band.

102_0117 102_0119

102_0120 102_0118

Dus zijn we redelijk snel weer vertrokken.

Ach, het is gewoon een mooie rit!

102_0123 102_0125

En thuis lopen de burros de campground af te struinen op zoek naar iets eetbaars.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.