Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Hoe zeg je het? Windy? No, breezy.

Posted from Earp, California, United States.

Zoals voorspeld hebben we vandaag een hele dag stevige wind. Onze achtertuin is nauwelijks meer zichtbaar. Deze foto’s zijn om 3 uur ‘s middags gemaakt. Op de Colorado River staan witte koppen op het water. En de pelikanen trekken naar het zuiden.

 102_0113 "102_010</p

102_0110 102_0111

Hoe zeg je het? Er wordt toch vaker even iets gezegd over de politiek. Je proeft een gelaten stemming, waarbij mensen hopen dat het allemaal een beetje goed komt en dat het Amerika in aanzien niet teveel schade oplevert.

Buur 1: He talks the talk, can he also walk the walk?

Buur 2: Wim: Is this president good for the bussiness? Buurman, makelaar uit Phoenix: He didn’t call me!

Het is maar hoe je het zegt en het gevoel dat er achter ligt. Buur 3 zegt: I have a parttime job. I only work five days a week”.

En dan nog even het vervolg van de Brake buddy: Vrijdag naar Kansas verstuurd. Maandag al daar aangekomen. Woensdag krijgen we een email met reparaties die gedaan moeten worden en de kosten. En de vraag waar het ding weer afgeleverd moet worden. Even bellen en overleggen. Ja, prima, wordt afgeleverd op jullie volgende campingadres in California op de dag dat jullie daar aankomen. Wij staan iedere keer versteld over de enorme goede en snelle service.

Eén reactie

  1. hoe kan dat nu?