Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Een stukje stroomafwaarts langs de Colorado River.

| 2 reacties

Posted from Earp, California, United States.

Nu nog een heerlijke week aan de Colorado River in Earp, California. We mogen met het motor home niet over de Parker Dam, dus rijden we door naar Parker om daar over de brug te gaan. Mooi, die oude spoorbruggen hier.

102_0046 102_0070

Langs de hele rivier liggen mega grote campgrounds. Wij boeken een RPI waar 800 plaatsen zijn. En ja, dan krijg je niet voor een dubbeltje de eerste rang aan de rivier, maar ja. Dan ga je gewoon met je stoeltjes naar de rivier.

102_0077 102_0071

In dit hele gebied lopen overal burros (wilde ezels) , ze struinen ook alle campgrounds af. Natuurlijk is het verboden hen te voederen maar we twijfelen of iedereen zich daaraan houdt.

102_0059 102_0061

We staan op de Parker Dam Road, dus logisch, een tochtje naar Parker Dam. Onderweg zien we deze coyote. We hebben hier op de campground al gehoord dat die ook op de sites komen en van die kleine hondjes aanvallen. Nu zijn er hier erg veel van die kleine hondjes, dus….

Deze dam is qua constructie de diepste dam van de wereld, 72 meter van de totaal 98 meter ligt onder de rivierbedding.

102_0063 102_0069

102_0066 102_0064

Is het niet fantastisch zoals deze Grote Blauwe Reiger hier zit te genieten?

We hebben gehoord dat bij deze campground een soort 9 holes golfbaantje hoort. We gaan kijken. Je weet niet wat je ziet. In het grint en het steen zijn 9 teeboxen en 9 greens neergelegd van kunstgras. Als je je bal niet gelijk op de green slaat, stuitert hij de hele baan over. Laat maar zitten, dat gaan we niet eens proberen.

102_0075 102_0076

We zijn vanmiddag al even langs de Emerald Canyon Golf Course gereden om te informeren wanneer we daar kunnen spelen. Dat is spectaculair! Dat doen we donderdag!

2 reacties

  1. Ja, nu kan dat dus kennelijk weer. De wonderen zijn de werled nog niet uit!

  2. Ja het lijkt weer te mogen om te laten weten dat we met jullie mee genieten. Mooi plekje daar aan de rivier ook al moet je met je stoeltjes slepen. Morgen een rongje golf ook weer leuk. Speel lekker, liefs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.