Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Uit de drukte naar de rust!

Posted from Lake Havasu City, Arizona, United States.

102_0003 102_0007

102_0008 102_0011-kopie

Las Vegas: politie, brandweer en ambulance sirenes en een drukke airforce basis heel dichtbij, een overdosis aan geluid! Op naar de rust.

Wij rijden naar Lake Havesu City via Kingman. Dus nu met de hele trein langs Lake Mead en over die brug bij de Hoover Dam. En dan zijn we weer in Arizona. Mooie route. Ook weer een tijdgrens over gegaan, dus nu weer een uurtje later.

102_0018 102_0014

Cambell Cove RV Resort, de naam beloofd veel, maar goed, we staan met onze neus naar het meer! We boeken voor drie dagen. Wifi? Ja, hier in het office. Niet op de site? Ja, maar daar moet je voor betalen. 2 dollar per dag per device. OK, doen we. Maar dan besluit ze om ons maar voor 1 device te rekenen. Waarom? Geen idee, gewoon aardig.

Als we vandaag nog twee dagen komen bij boeken en Wim heel netjes aangeeft dat we ook die wifi weer graag willen, krijgen we dat ineens helemaal gratis.

We willen hier graag de Brake Buddy laten nakijken want die werkt niet meer zoals het moet. Bij een servicepunt krijgen we te horen dat die dingen niet hier in service kunnen, maar voor service terug moeten naar de leverancier. Dat heeft alles te maken met aansprakelijkheid. Dus gaan we naar FedEx om te horen hoe we dat ding kunnen opsturen naar Kansas.

102_0017

Een vreselijke aardige vrouw zet een doos voor ons in elkaar, geeft ons bubbelplastic en plastic peanuts mee zodat we het geheel kunnen inpakken. OK, zo werkt dat dus. Woensdag is dat ding al in Kansas. En nu maar even afwachten, wordt vervolgd.

Dan nog langs de Jeep garage. We missen een chroomstripje bij een ruit links achter. Je gelooft het niet, dat is 1 geheel ruit en strip. Kosten? 400 dollar. Gaan we niet doen!

102_0024 102_0036

We gaan naar het toeristische attractiepunt van Lake Havesu, de “London Bridge” Die brug lag vroeger over de Thames, en is steen voor steen hier weer opgebouwd.

102_0039 102_0021

Deze gietijzeren lantarenpalen zijn gemaakt van het ijzer van de Franse kanonnen die de Engelsen hebben buitgemaakt bij de slag van Waterloo (1815)

Bij de visitors info ontmoeten we de manager Jan Kassies, een Nederlander. En kijk als we later langs de kade lopen, zien we zijn “bankje”. En deze bijzondere eend, die eindeloos onder water blijft. Ik denk dat het een Masked Duck is. En dat kleintje? Een ander soort duikertje, naam?

102_0025 102_0044

En dan gewoon heerlijk buiten zitten, lunchen met een overheerlijke krabsalade van de Walmart (dankzij de tip van Renee en Frank). En ook hier zijn we weer in Hummingbirdland.

102_0028 102_0032

Eén reactie

  1. uitproberen