Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

“The richest hill on Earth”

| Geen reacties

Posted from Butte, Montana, United States.

 

De Berkeley Pit in Butte, twee biljoen dollar goud, zilver,koper en zink. En toch is Butte nu een redelijk armoedig stadje. Boven op de berg overziet “Our Lady of the Rockies” 30 meterhoog, de pit en Butte.

We maken een schitterende tocht langs de Boulder River naar Helena, de hoofdstad van Montana.  Jammer: “Er zit geen beer langs de weg de auto’s te tellen” Je ziet genoeg kerken, ook hier, maar een kathedraal zijn wij nog niet eerder tegengekomen in de USA. En het zal wel een gebrek aan onze opvoeding zijn, maar wij hebben allebei nog nooit zo’n doopvont gezien in een kerk. In de kathedraal van Helena!

 

Als we weer thuis zijn moet er nodig nog even gepoetst worden!

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.