Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Spectaculair? Nee, maar wel leuk.

| 3 reacties

Posted from Bullhead City, Arizona, United States.

Laten we nu eens even iets gaan lopen. Het is er prima weer voor. Niet meer zo heet, 17 graden.

Dus lopen we The River Walk Exploration Trail, een “paved” trail langs de Colorado River van Laughlin naar de Davis Dam. Dus niet heel spectaculair, maar wel leuk omdat het echt exploration is.

102_0054 102_0066

102_0055 102_0062

Langs de trail staan vele borden met alle informatie over de Mojave Tribe en over de aanleg van de dam. En ook over alle dieren die je er kunt zien zoals deze chuckwalla. Nee, niet gezien!

Overigens is het hele gebied een soort beschermd park. Bij de ingang staat een motor home met een camp host. En overal zijn weer plekken gecreëerd om te picknicken met prachtige voorzieningen.

En dan denk je iets bijzonders te zien, maar het is volgens mij gewoon een waterkip, American Coot. Maar die andere wel, een Hooded Merganzer. Mooi!

american-coot-28-11-2016 hooded-merganzer-28-11-2016

3 reacties

  1. Terug in Pahrump NV, sneeuw op de bergen……. dankzij jullie regen! Koud maar zon. Goede voorbereiding voor NL. Jullie gewoon verder genieten en lekker wandelweer.

  2. Die casino’s midden in de woestijn vindt ik altijd heel bijzonder. Toch een beetje ‘verstop’ gevoel. De foto’s geven weer een mooi beeld van deze bijzondere route. Liefs

  3. Verkeerd commentaar bij dit wandelverhaal, kan het helaas niet meer verplaatsen. Toch weer even 4-daagse geoefend in een prachtig gebied wat je in Nijmegen niet tegenkomt. Vandaag een rijdag en morgen lezen we weer verder.. Wederom liefs.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.