Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

We kennen in Palm Springs beter de weg dan in Amsterdam!

| 2 reacties

Posted from Desert Hot Springs, California, United States.

102_3757 102_3760

Inmiddels zijn we naar Desert Hot Springs gereden. Heerlijk 14 dagen in Desert Pools RV Resort, waar we al eens eerder hebben gestaan. Het lijkt een beetje op thuis komen. We gaan eerst even naar Blair, een prachtig bedrijf in onderdelen dat hier al vele jaren veel motorhomers gelukkig maakt omdat ze alles hebben of bestellen. Zo ook onze sluiting van de hordeur.

Terry komt ons gelijk even helpen met de wifi problemen op de pc van Wim. Geweldig. En we hadden een radio die alleen maar aan stond maar geen geluid meer gaf. Terry weet hem te recetten en dus hebben we nu ook weer heerlijk ons muziekje.

Ontbijten doen we hier aan de overkant van ons plekje zodat we in de schaduw kunnen zitten. Dan in de loop van de dag heerlijk een poosje het zwembad en de hotpool in. En ’s middags zitten we heerlijk in de schaduw van het motor home, lekker met een klein beetje wind en (van Elly en Jan geleerd) een ijsje!

102_3758 102_3761

Vandaag gaan we even naar Palm Springs. We weten dat we daar bij de World Market sambal kunnen kopen. En natuurlijk langs Trader Jo voor onze caramelchocolaatjes met zeezout. En dan zie je daar dat spruiten zo worden verkocht hier.

102_3763

De hummingbird heeft al heel snel bezit genomen van de feeder en laat zich aan het eind van de dag op de foto zetten.

102_3771 102_3772

2 reacties

  1. Aangekomen op dit bekende plekje en het ziet er lekker warm uit. Mooie ruime camping en niet druk zo te zien. Weer genieten. Liefs

  2. Al spruitjes gegeten? En de krabsalade? Als wij mochten kiezen, dan zou het ook zeker Desert Hot Springs zijn en niet Amsterdam.
    Liefs vanuit een grauw en regenachtig Oegstgeest,

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.