Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Het maken van een keuze

| 2 reacties

Posted from Hemet, California, United States.

Vandaag is het verkiezingsdag hier in de USA. Je merkt er niet veel van op straat. Wel onvoorstelbaar, mensen staan dus rustig 4 uur in de rij om te kunnen stemmen. Het is ontzettend spannend. Op dit moment staat Clinton achter Trump. We zijn benieuwd!

102_3753

Wij maken ook een keuze vandaag. We gaan verschillende plekken bekijken om een “storage” te bespreken voor half januari. Wel of niet onder een dak? Het blijkt dat heel veel storage bedrijven al geen plek meer vrij hebben. Mensen betalen tegenwoordig voor het hele jaar om zeker te zijn van hun plek. Een medewerkster vertelde ons dat ze motor homes hebben staan waar al 6 jaar niemand iets mee heeft gedaan, maar er wordt wel gewoon betaald. OK, we besluiten de storageplek (grotendeels onder een boom) op deze campground te bespreken. En dan boeken we ook gelijk voor de laatste week hier, zodat we dat lekker relaxed kunnen doen.

Dit is ons plekje nu. In januari mogen we hem daar onder die boom stallen.

102_3751 102_3750

En we hebben zomaar weer een zorg minder.

Dus vanmiddag gewoon heerlijk het zwembad en de hottub in. Het is hier 30 graden. Wat een super leventje! Wim heeft vanmiddag allerlei check klusjes gedaan, zoals de accu’s, het koelwater enz. Ik worstel met de omslagdoek voor Judith. Die doek geeft haar straks al mijn warmte en liefde!

102_3743 102_3744 102_3747

2 reacties

  1. Lekker dat de storage besproken is, een zorg minder net wat je schrijft. Ja de tijd vliegt als je het naar je zin hebt en nu hoef je daar niet meer bij stil te staan. Jullie staan dus nog steeds in Hemmet? De verrassing is natuurlijk wel de nieuwe president van Amerika. Wat moet het worden zeker ook voor het toerisme en controles op het vliegveld e.d. Het zal allemaal wel meevallen want hij is momenteel al wat milder. Het is wel bijzonder dat zoveel Amerikanen zijn gegaan voor zijn ‘charmes’. Alhoewel 49% heft niet gestemd, net als bij de brexit. Iedereen denkt dat het toch wel in orde komt, maar helaas. Lekker temperature bij jullie, heerlijk. Wij hebben gisteren met 23 graden nog heerlijk buiten gezeten en geluncht. Wat zouden we toch moeten zonder die mooie, warme bol boven ons. Liefs van ons Jan en Elly

  2. Gelukkig gelukt, storage….. Nu verder gaan met gewoon genieten, tot zondag!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.