Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Niet meer “homeless”.

| 1 reactie

Posted from Moro, Oregon, United States.

Toch blijkt het motel niet helemaal op de goede plek in dit stadje te liggen. We zien regelmatig vreemd spul op het parkeerterrein. En ja hoor, ineens hadden we “the Cops” voor de deur. Put your hands up! Binnen no time wordt die knul door drie agenten overmeesterd. Vanaf dat moment zagen we nog regelmatiger politie controle op het terrein. Gelukkig kunnen we vanmorgen alle spullen inpakken en in de huurauto laden. Om 4 uur kunnen we de Jeep (die ook helemaal gewassen en gestofzuigd is) halen, alles overpakken en de huurauto terug brengen.

Om 5 uur gaan we het motor home ophalen (jammer, niet gewassen). Fantastische service en klaar volgens afspraak. Dat bedrijf heeft een zeer solide trekhaak aan het chassis gelast.

Waarschijnlijk zijn deze foto’s alleen duidelijk voor andere motor home rijders, die onder hun eigen voertuig hebben gekeken hoe het bij hen is gemonteerd. Wij zijn weer sterk met een nieuwe Blue Ox erbij.

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 012 17. Niet meer homelless 2 juni 2016 014 17. Niet meer homelless 2 juni 2016 011

Nu is alles gerepareerd behalve de trap achter op het motor home en het achterspatbord. Die onderdelen zijn besteld en worden in California geleverd en gemonteerd.

Het is werkelijk onvoorstelbaar zoals er hier voor je wordt gezorgd door de verzekering. Alles wordt rechtstreeks aan de garages en het motel betaald. Er wordt ook nog een extra telefoontje aan besteed om te horen of je geen lichamelijk letsel hebt en of het wel goed gaat.

Wij zijn opgelucht, we zijn nu geheel ontspannen weer lekker in ons eigen huis.

We rijden opnieuw de weg door de Simco Mountains over de Satus Pass. Dit keer tanken we alleen maar in Goldendale. Als we de weg vervolgen gaan we over de Columbia River Oregon in.

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 009

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 017 17. Niet meer homelless 2 juni 2016 018

We kiezen een rustig plekje in Moro, Oregon om gewoon even de rest van de middag lekker thuis te zijn en te genieten van de rust. Nu kunnen we ook weer even het logboek over het onderhoud van de voertuigen bijwerken, wasmachines draaien en een pan Nasi maken.

En het jurkje van Maya afmaken.

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 023

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 022 17. Niet meer homelless 2 juni 2016 020

We staan naast de Fairground met een Horse Barn en een Beef Barn waar vandaag niets te doen is. Is er wellicht wat onderhoud nodig? Maar als je even rond klikt op deze website  dan zie je wat de mensen hier bezig houdt. Mensen leven hier echt in een andere wereld.

En dan fantastisch licht! Dan valt ook deze prachtige gele vogel op. (de naam ga ik nog even opzoeken).

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 028 Kopie van 17. Niet meer homelless 2 juni 2016 025

17. Niet meer homelless 2 juni 2016 029

Het is ineens helder geworden en we zien Mount Hood (3429 meter) op grote afstand. Dit is de hoogste piek van de staat Oregon.

Eén reactie

  1. Gelukkig lekker thuis☺ ga weer verder met genieten. … grtjs

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.