Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Skaha Lake

| Geen reacties

Posted from Naramata, British Columbia, Canada.

Vanmorgen het laatste poetswerk en dan verhuizen. Eerst langs een bandenboer voor een check. Blijkt dat die binnenste achterband, waar we vorig jaar ook aldoor trammelant mee hadden, zonder lucht staat. Dus zij halen hem eraf. Ze hebben hem per ongeluk beschadigd bij het weer monteren. Enfin, 1 ½ uur later hebben we een tijdelijk band erom. En maandag gaan we terug om een nieuwe band erop te laten zetten. Het hoort er allemaal bij.

Nu staan we schitterend aan het Skaha Lake. En hebben we even tijd om van alles in het motor home weer op zijn plek te organiseren.

2. aan de slag 045

2. aan de slag 043 2. aan de slag 042

We wippen even binnen bij Lynn en Bert, waar op dat moment de dochter en schoonzoon uit Spokane, Washington zijn. Leuk even bijgekletst.

‘ s Avonds gezellig met Michelle en Peter (van Vancouver Island) buiten op het terras gegeten in de Hooded Merganser aan het Okanagan Lake.

Volgende dag:

Michelle en Peter zijn vandaag om elf uur bij ons. We gaan met elkaar naar Naramata, een fruit- en wijngebied ten oosten van het Okanagan Lake.

3. Skaha Lake 001 3. Skaha Lake 003 3. Skaha Lake 002 3. Skaha Lake 007

Nadat we twee “winary’s” hebben bezocht genieten we van een picknick in het park.

Dan rijden we naar boven naar Kettle Valley, waar het fietspad over de tressels (houten spoorwegviaducten) uit komt. Een kleine wandeling naar de Naramata Creek.

3. Skaha Lake 012 3. Skaha Lake 016 3. Skaha Lake 008 3. Skaha Lake 023

We besluiten naar Twin Lakes te rijden en achterlangs terug te gaan via St. Andrews at the Lake Golfcourse waar we iets drinken. Dit is zo’n prachtig 9 holes baantje!

3. Skaha Lake 025

Met een glaasje wijn bij het motorhome en nog een klein hapje eten in Penticton sluiten we het bezoek van Michelle en Peter af. Zij trekken morgen door naar een dochter in Cranbrooks.

 

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.