Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Laatste dagen dit jaar bij Penticton

| 1 reactie

Posted from Kaleden, British Columbia, Canada.

Hilde en Frank van de Groot Hertoginnelaan ( die met hun Fifth Wheel reizen) staan nu in Kelowna. Al een paar jaar proberen we elkaar in Noord Amerika te ontmoeten in plaats van alleen een keer in Den Haag. Gelukt! Ze komen gezellig bij ons lunchen. Ze zijn helemaal verrast door de ruimte van ons huis. We wisselen ervaringen uit en kwekken erop los.

136. laatste dagen Penticton 30 augustus 2015 001 Puk enWim

Zij vinden onze vloer nog heel mooi na al die jaren, maar we geven hem toch de volgende dag maar de jaarlijkse beurt met de shampooraller. In de tijd dat wij gezellig bij Elly en Jan gaan lunchen kan de vloer drogen.

136. laatste dagen Penticton 30 augustus 2015 003 136. laatste dagen Penticton 30 augustus 2015 006

Jan heeft ondertussen “the Man in the Maze” helemaal voor ons ingepakt in een kist met pvc korrels er tussen. Zelfs een handvat eraan voor het vervoer. Nu is hij nog even aan de wasplank aan het werk, zodat onze hangertjes er op passen. We worden verwend.

“Zet de Blue Ox (treksysteem voor de Jeep) maar hier neer, dan ga ik hem reviseren als jullie weg zijn” Tja, en wat doe je dan?

We namen deze beer uit Idaho (gemaakt met een kettingzaag door Donna Williams) voor hen mee, die nu een mooi plekje heeft in hun kamer en op de weblog van hen.

Beer Jan 136. laatste dagen Penticton 30 augustus 2015 007

En ondertussen brei ik natuurlijk gewoon verder. Nog even die ene mouw af maken en dan ga ik voor jou beginnen, Amina.

Eén reactie

  1. Je weet er altijd weer een leuk kort verhaal van te maken, leest lekker weg. Fijne dagen en tot woensdag. Liefs van ons

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.