Vrij en blij

Heerlijk reizen en leven zonder plan!

Pas op de plaats! Wat doen we allemaal?

| 3 reacties

Posted from Lolo, Montana, United States.

We zijn echt even een beetje aan het plannen, want ook hier begint het iets drukker te worden vanwege het hoogseizoen. We hebben de storage in Penticton besproken voor het motor home, ook dat is iets dat je tijdig moet regelen anders is er nergens meer plek. Er zijn meer mensen die hun trailers en motor homes in storages zetten gedurende de winter. De Jeep mag bij Elly en Jan in de tuin.

Nu is Wim nog in onderhandeling over de verzekeringen. Dat zijn van die uitzoekdingen waar wij allebei eigenlijk geen zin in hebben, dus doet Wim het. En we willen nog even de campgrounds voor de laatste weken in augustus in ieder geval bespreken gezien dat hoogseizoen. Elly en Jan hebben aangeboden ons op 3 september naar Vancouver te brengen, maar dat is een rit van 4 uur, dus voor hen 8 uur. Wellicht kunnen we een vlucht boeken van Penticton naar Vancouver op 3 september Het is heerlijk om dat allemaal even rustig te kunnen uitzoeken terwijl we hier goede Wifi hebben.

En….het USA open is op TV. En zie, Joost Luiten staat zelfs op enig moment op de vierde plaats. Maar hij is niet onze favoriet.  Voor ons mag Jordan Spieth, die jongen van 21 jaar uit Texas winnen. Dat zien we morgen.

92. Lolo 20 juni 2015 006 92. Lolo 20 juni 2015 008

Ondertussen verbazen we ons over de mensen hier. Elke dag zijn er danslessen. En bijna iedere avond wordt er ook gedanst en zien wij mensen zoals deze naar de dansruimte lopen. Ze hebben niet 1 outfit, ze hebben kasten vol kleren in hun trailer of motor home.

92. Lolo 20 juni 2015 002 91. Polson route 17 juni 2015 044

Ook prachtig deze vader en moeder Robin op het nest.

En tja, ook het breien gaat door. Hoe vindt je mijn spencer?

91. Polson route 17 juni 2015 039 91. Polson route 17 juni 2015 040

Ik wist ook niet dat ik zoveel geduld heb!

 

3 reacties

  1. Mooie spencer!

  2. Gek einde aan de US Open, leuk voor Speith. We dachten dat Rory nog een poging ging wagen maar helaas. Leuk vest Puk, ik snap niet dat je er tijd voor kan vinden. Ik heb nog niets van dat alles kunnen doen. Momenteel geen internet, dit even vanuit een eetcafe aan de haven Dennis Point. Hopelijk in een paar dagen weer beter. Liefs van ons Jan en Elly

  3. We zijn weer online, gelukkig. Mis dat zo ontzettend en het maken van het verslag gaat steeds meer achterlopen. Maar nu kan dat allemaal gedaan. Liefs van ons

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.